Σκληρό τυρί παραδοσιακής μεθόδου παραγωγής με ιδιαίτερη ελαφρώς γλυκιά γεύση, που παράγεται από παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα. Διατίθεται σε χύμα μορφή από το ψυγείο τυροκομικών μας.

Περισσότερα...

Η Κεφαλογραβιέρα είναι σκληρό τυρί με αυθεντική παραδοσιακή συνταγή και υπέροχη πλούσια γεύση, παρασκευασμένο αποκλειστικά από πρόβειο γάλα αναμειγμένο με μικρές ποσότητες κατσικίσιου. Η μέση σύστασή της είναι: υγρασία 35,4 %, λίπος 31,3%, πρωτεΐνες 25,9 % αλάτι 2,4 % και PH 5,6, 1kg.

Περισσότερα...

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Γεύση Πρωτιάς

Τις εντυπώσεις κέρδισε το τυροκομείο μας στο

Εγκαταστάσεις Αιχμής

Διατηρούμε την παράδοση σε σύγχρονες τυροκομικές

Η πηγή μας!

Μεριμνούμε για τον έλεγχο, τη φροντίδα και την

Η Φροντίδα της Φύσης

Στους Πρόποδες των Αγράφων παράγουμε τα αγαπημένα

Παραγωγοί Ευρυτανίας

Το Παραδοσιακό Τυροκομείο Ευρυτανίας Κουτρομάνος,

Να Θυμάστε...

Συστατικά της ποιότητας των προϊόντων του Παραδοσιακού Τυροκομείου Κουτρομάνος είναι η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής, το σύγχρονο εργαστήριο, η διασφάλιση των κανόνων υγιεινής με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, η γνώση και το μεράκι που προσεγγύζει την παραγωγή τους.
Σε μια από τις πιο προνομιούχες, σε φυσικό πλούτο, περιοχές της χώρας, την Ευρυτανία, η οικογενειακή επιχείρηση Κουτρομάνος κατορθώνει να συλλέγει εξαιρετικής ποιότητας γάλα, να συνεργάζεται μονάχα με ντόπιους παραγωγούς και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Το Παραδοσιακό Τυροκομείο Κουτρομάνος, πλέον, με γνώμονα την αναγκαία ψηφιακή ανάπτυξη των επιχειρήσεων, κατάφερε να δημιουργήσει την ηλεκτρονική του ταυτότητα, διατηρώντας όμως την παράδοση στα προϊόντα του.
Scroll to top